Om meg


Jeg har arbeidet for NKI i 30 år og var initiativtaker til at NKI startet med nettbasert utdanning i 1986. Siden den gang har jeg det meste av tiden vært utviklingsleder for NKI Nettstudier.

Høsten 2012 sluttet jeg hos NKI for å starte opp Campus NooA og jobbe som professor II ved Høgskolen i Gjøvik.

Jeg er President i European Distance and E-Learning Network (EDEN) og var medlem av forskningskommiteen til European Association for Distance Learning frem til november 2010. Jeg sitter i styret for Studiesenteret.no og har vært ansattrepresentant i NKIs styre i to perioder.

I skoleåret 2009-2010 bodde jeg i Portugal der jeg jobbet på nettet for NKI og Universidade Aberta i Lisboa. Jeg var også tilknyttet Centre for Distance Education ved Athabasca University i Canada som Adjunct Professor fra 1999 til 2005.

Jeg var redaktør for Nettskoleavisen i 12 år og regional kontaktperson for de internasjonale fagtidsskriftene IRRODL, EURODL og the Asian Journal of Distance Education. Jeg sitter også i redaksjonsrådet for seminar.net.

Jeg er sivilingeniør fra NTH og har en doktorgrad i voksenpedagogikk fra Pennsylvania State University der jeg også arbeidet for the American Center for the Study of Distance Education.

1 comment:

  1. Sure this is quite wonderful! That’s why this gives the enhanced quality of information.
    actuallywfh.com

    ReplyDelete